Wij vinden transparantie en participatie belangrijk. Hoe dan ook zullen de molens invloed hebben op de omgeving en de mensen die er wonen en werken. Als we samenwerken met omwonenden en instanties kunnen we ervoor zorgen dat eventuele negatieve gevolgen worden geminimaliseerd en positieve gevolgen worden gemaximaliseerd. Om iedereen bij het volledige proces te betrekken organiseren we inspraakavonden, is er een nieuwsbrief en kunnen omwonenden investeren in de bouw van de molens met een mooi rendement.

Inspraakavonden

Het doel is om eind 2022 te starten met de bouw. Het proces tot die tijd is te vinden op de ‘agenda’ pagina. De komende tijd organiseren we samen met Stichting Windwaarde inspraakavonden voor omwonenden, waar wij iedereen op de hoogte brengen van de voortgang en iedereen ons vragen kan stellen over het project.

Stichting Windwaarde behartigt de belangen van omwonenden. De stichting en het windpark hebben veelvuldig contact over voortgang van de bouw en later tijdens de exploitatie. Daarnaast bespreken het windpark en de stichting zorgen die leven in de omgeving, eventuele klachten en de afhandeling daarvan.

Nieuwsbrief

Niet altijd aanwezig kunnen zijn op de inspraakavonden, maar wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina en blijf gemakkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd bij nieuwe ontwikkelingen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid de voortgang van het project te volgen via De BouwApp die u kunt downloaden uit de app store op uw telefoon.

Investeren

Wij willen omwonenden in staat stellen om mee te helpen in de realisatie van windmolens. Iedereen die wil kan investeren in de windmolens, tegen een mooi rendement. Zo kun je als bewoner actief meehelpen aan de duurzame doelstellingen van onze gemeente, wordt je geld goed ingezet én verdien je er ook nog aan. Een win-win situatie! Wij zijn bezig met het opzetten van de precieze constructie voor de investeringen. Zodra wij meer weten, zullen we deze pagina updaten.